Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Το κομμα τα ματια σας και το μελλον του ΑΚΕΛ

Το κομμα και τα ματια σας συν Αντρο,με αυτη την εκφραση ο συν χριστοφιας εκφρασε την αγωνια του για το μελλον του ΑΚΕΛ.Αυτη την στιγμη ομως το μελλον του κομματος της Αριστερας βρισκεται στα χερια του ιδιου του Δημητρη Χριστοφια και της κυβερνησης του.
Η υπογραφη του μνημονιου  θα φορτωσει τα χρεη απο τις φουσκες του καπιταλισμου στους ωμους
των εργαζομενων, θα φερει την τροικα και οτι αντιπροσωπευει στην κυπρο, θα βυθισει την κοινωνια σε μια πορεια φτωχειας χωρις επιστροφη και θα ανοιξει την πορτα για την μεγαλυτερη ταξικη επιθεση εναντια στους εργαζομενους
Σε αυτη την μαχη το Ακελ και η κυβερνηση του περιοριζουν τον ρολο τους στο να διαμοιρασουν οσο το δυνατο πιο δικαια την εξαθλιωση που δημιουργει ο καπιταλισμος.
Αντι να πουν πως τα χρεη που δημιουργησαν οι τραπεζες δεν εγιναν προς οφελος της κυπριακης κοινωνιας  να μην τα αναγνωρισουν και να καταγγειλουν τους διεθνεις και ντοπιους εκπροσωπους του κεφαλαιου που τα φορτωνουν στις πλατες των εργαζομενων ,δηλωνουν αδυναμια για οτιδηποτε αλλο, γιατι ειμαστε μικροι,δεν βλεπουν τα εκατομυρια των Ελληνων των Ισπανων των Πορτογαλλων και αλλων λαων της Ευρωπης..
Σημερα συν προεδρε μπαινει μπροστα μας το μεγαλο ερωτημα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ..Η αδυναμια του Ακελ να δηλωσει παρων αφινει την ευκαιρια
στην Αστικη ταξη για την μεγαλυτερη επιθεση εναντια στους εργαζομενους και την κοινωνια
Αυτη η επιθεση συν προεδρε θα εχει αντανακλαση και στο Κομμα .Με την υπογραφη του μνημονιου  θα ξεκινησει και η διαδικασια συρρικνωσης η και διασπασης του Ακελ. Συν προεδρε Αυτη την στιγμη το μελλον της κυπριακης κοινωνιας ,των εργαζομενων αλλα και του ΑΚΕΛ βρισκεται στα χερια σας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου