Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κραυγες Αυτοκτονιας


Προσπάθησε να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα κάνοντας δυο ληστείες. Εντοπίστηκε όμως, αλλά όταν η αστυνομία πήγε να τον συλλάβει, είχε ήδη δραπετεύσει, τον βρήκε κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του .
Αυτή είναι η δεύτερη αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων που έρχεται στην αντίληψη μου, αλήθεια πόσες γίνονται και δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα .
Οι αυτοκτονίες αυτές είναι κραυγές απόγνωσης ,κραυγές διαμαρτυρίας κατά του συστήματος, κραυγές που όμως το πολιτικό κατεστημένο δεν τις ακούει όπως δεν ακούει ούτε τις φωνές των άνεργων και των εξαθλιωμένων.
Το πολιτικό κατεστημένο  είναι απασχολημένο.Η μεν δεξιά και το κέντρο με το πώς να « εκσυγχρονίσουν » ακόμα πιο πόλη το κράτος και την οικονομία ,για να εξασφαλίσουν και αλλά κέρδη στους κεφαλαιοκράτες και να οδηγήσουν και άλλους σε αυτοκτονία . Η δε Αριστερά με το πώς θα Σοσιαλιστικοποιηση την κρίση να μοιράσει δηλαδή την φτώχεια που μας φορτώνει ο καπιταλισμός δίκαια.
Η ανεργία η φτώχια η εξαθλίωση και οι αυτοκτονίες είναι τα μόνα που μπορεί να προσφέρει ο καπιταλισμός απ¨εδώ και πέρα
Η απάντηση σε αυτά τα αδιέξοδα είναι η ανατροπή του καπιταλισμού ,η κρατικοποίηση των τραπεζών και των βασικών τομέων της οικονομίας
Έτσι ώστε να γίνει δυνατός ο σχεδιασμός της οικονομίας όχι για το κέρδος των λίγων αλλά για τις ανάγκες της κοινωνίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου